Välkommen                             

Vi vet att många kunder har svårt att hitta säljaren eller kontoret som dom köpte sin Kirby städmaskin av och hoppas att vi har löst det problemet med den här webbutiken.

Nu kan du på ett enkelt och bekvämt sätt beställa dina Kirbypåsar och tillbehör till din dammsugare på nätet.

Som kund hos oss har du möjlighet att handla när det passar dig. webbutiken är öppen dygnet runt, året runt så att du kan handla det du behöver online  när Du känner för det i vår webshop.

Påsarna som vi säljer har ett universalfäste med både F-style och Twist-style i samma fäste. Det gör att de passar till alla modeller som hittills är tillverkade. De är dessutom gjorda av Microfibrer och är HEPA-klass certifierade så de skall ej förväxlas med billigare dammsugarpåsar som är gjorda av papper.

Har du en gammal maskin som som du inte vet vad du ska göra med bara för att den har slutat att fungera och bara samlar damm ute i garaget eller i garderoben?  Förmodligen behöver den bara en service för att komma igång igen. Alla Kirbymaskiner är byggda för att hålla och fungera länge men behöver som allt annat en översyn då och då. En genomgång hos oss brukar få igång de flesta maskinerna.

 

Bästsäljare

Produkter
Övrigt
Kundtjänst

 

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

info@kirbysystem.se
 

 

018-515 515

 

Betalsätt